2.5D reliëf print voor een prachtig interieur

Wij  brengen uw interieur tot leven met dynamische structuren.  Met het vooruitstrevende 2,5D-printen ontstaan zichtbare en voelbare diepte-effecten: een nieuw gevoel, op elk vlak.

Door het gebruik van 2.5D printen heeft u nog maar één basismateriaal nodig om uw gewenste decor te creëren. We printen rechtstreeks op het materiaal waardoor materiaal combinaties die in het verleden onmogelijk waren, nu tot de mogelijkheid behoort!

Van hout tot glas, van kunststof tot aluminium (dibond) en van epoxy en vinyl tot behang.  We creëren alles voor uw interieur met de meest indrukwekkende structuren en designs.

De enige limiet is creativiteit! 

Voel het, beleef het!

 

Zelf een 2.5D reliëf print creëren, hoe werkt het?

Binnen 3 stappen heb jij een uniek product met 2.5D en reliëf

Zodra u contact met ons opneemt, gaan wij voor u aan de slag. Wij helpen u waar nodig. Heeft u zelf een afbeelding, maar nog geen hoogtebestand? Of heeft u een idee, maar niet de mogelijkheid om deze tot uitvoering te brengen? Wij helpen u graag in de weg naar een mooi uniek 2.5D of 2D geprint product!

Onze printer biedt vele mogelijkheden en is geschikt voor decoratieve toepassing op zowel interieur als exterieur. Een schilderachtige structuur, een bloemmotief of een stoere houtlook; het kan allemaal! U bent slechts drie stappen verwijderd van een uniek design voor uw oppervlak.

Vertel ons wat u wilt printen

Wij ontwerpen een textuur

En printen direct op het oppervlak