Een nieuw gevoel, op elk vlak

Wij  brengen uw interieur tot leven met dynamische structuren.  Met het vooruitstrevende 2,5D-printing ontstaan zichtbare en voelbare diepte-effecten: een nieuw gevoel, op elk vlak.

Van hout tot glas, van kunststof tot doek en van vinyl tot behang.  We creëren alles voor uw interieur met de meest indrukwekkende structuren en designs.

De enige limiet is creativiteit! 

Voel het, beleef het!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Zodra u contact met ons opneemt, gaan wij voor u aan de slag. Onze printer biedt vele mogelijkheden en is geschikt voor decoratieve toepassing op zowel interieur als exterieur. Een schilderachtige structuur, een bloemmotief of een stoere houtlook; het kan allemaal! U bent slechts drie stappen verwijderd van een uniek design voor uw oppervlak.

Vertel ons wat u wilt printen

Wij ontwerpen een textuur

En printen direct op het oppervlak

Projecten

Wij creëren tafels, sierpanelen, custom vloerdelen en kantoor- en keukenwanden met indrukwekkende structuren en designs. Printerior ontwerpt een 3D structuur en print direct op uiteenlopende oppervlaktes. Van hout tot glas, van kunststof tot doek en van zeil tot behang. Ook het nabootsen van leer behoort tot de mogelijkheden. Hieronder een greep uit de projecten die we hebben uitgevoerd.

Houtstructuur

Schilderij meisje

Lederlook met stiknaad

Bed achterwand