Glas schilderij vrouw

Een glas schilderij vrouw straalt elegantie en luxe uit. Er zijn ontzettend veel thema’s voor glas schilderijen, maar één van de populairdere thema’s is toch wel de vrouw. Waarschijnlijk heb je wel eens een schilderij gezien waarbij een vrouw in het middelpunt stond. Dit kan een portret zijn, maar ook een schilderij waarbij de vrouw in haar geheel te zien is. Het is een mooie manier om de kracht van de vrouw centraal te stellen.   

Glas schilderij vrouw: een elegant decoratiestuk

Decoratie is op verschillende manieren in te vullen, maar een schilderij aan je muur is een echte eyecatcher. Een glas schilderij is een schilderij op glas, met of zonder lijst. Je ziet glas schilderijen terug in verschillende soorten interieurs, zowel in moderne als in klassieke interieurs. Een glas schilderij waar een vrouw op is afgebeeld, geeft je interieur een stijlvol en chique uitstraling. Dit zijn plekken waar een glas schilderij vrouw goed bij past:

  • In de woonkamer, als middelpunt of juist als een subtiel detail
  • In slaapkamers om je interieur een luxe uitstraling te geven
  • In de keuken, als glanzend decoratiestuk aan de muur
  • Op openbare locaties, waarbij een groot glas schilderij de aandacht trekt

 Dit zijn slechts enkele plaatsen waar een glas schilderij vrouw goed bij past. Uiteraard zijn er nog veel meer plekken en locaties waar glas schilderijen goed bij passen.

De kracht van de vrouw

Als je kracht én elegantie toe wil voegen aan je interieur is een glas schilderij vrouw de perfecte aanvulling. Vroeger werden vrouwen al bewonderd en gezien als sterke, creatieve en sensuele wezens. Aan de andere kant heeft een vrouw kwetsbaarheid, maar ook wijsheid, intuïtie en zorgzaamheid. Al deze verschillende eigenschappen van de vrouw versterken elkaar en vormen een mooie reden om er een glas schilderij van te laten printen. De kracht en elegantie van een vrouw kun je op een mooie manier terug laten komen in je interieur of op een andere locatie.

Je kunt de eigenschappen van een vrouw op meerdere manieren terug laten komen in een glas schilderij. Dit kan door middel van kleur, maar ook door middel van vormen of patronen. Hoe je het ook voor je ziet, wij doen ons uiterste best om het perfecte glas schilderij vrouw voor je te printen. Mis je wat elegantie en vrouwelijkheid in huis, of wil je dit juist versterken? Dan is een glas schilderij vrouw het perfecte decoratiestuk voor je.

Glas schilderij op verschillende manieren

Een glas schilderij vrouw kun je op meerdere manieren laten printen. Wat je ideeën voor een glazen schilderij ook zijn, Printerior print het. Bij het uitkiezen of bedenken van een ontwerp van een glas schilderij vrouw is het mogelijk om glas met reliëf te printen. Dit kan echter alleen als het om transparante lijnen gaat. Met zo’n reliëf in een schilderij van glas ervaar je meer diepte.

Dit zorgt ervoor dat het verschil in dikte ook echt voelbaar is en dat het levensecht aanvoelt. Daarnaast ben je er ook zeker van dat je een uniek kunstwerk hebt, doordat jouw glas schilderij vrouw een specifiek reliëf bevat. Welke kleuren je ook graag terugziet in je glazen schilderij, onze printer print het. Je hebt de mogelijkheid om je glas schilderij vrouw volledig zelf samen te stellen, zodat het helemaal aan je wensen voldoet.

 Een glas schilderij vrouw kun je in het klein laten printen, maar ook in het groot. Onze printer print tot een maximale breedte van 308 centimeter en een lengte van 250 centimeter. Daarnaast printen wij exclusief reliëf tot een dikte van 45 millimeter. Een reliëf kan hier ook nog op geprint worden. Wij werken met UV-hardende inkt en UV-ledlampen voor de beste resultaten.

Printerior is er voor al je creatieve printopdrachten

Zou je ook graag een glas schilderij vrouw als decoratiestuk willen? Dan ben je bij Printerior aan het juiste adres. Wij kunnen je aan op maat geprinte glas schilderijen helpen waarbij je volledig zelf bepaalt hoe dit eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn oneindig en creativiteit heeft bij ons geen limiet. Bij Printerior houden we dus van creativiteit en vinden we het belangrijk dat we je aan een persoonlijk kunststuk helpen. Denk bijvoorbeeld ook aan: 

Vraag je je af wat er allemaal mogelijk is met het printen van een glas schilderij vrouw? Je kunt ons altijd vrijblijvend om meer informatie vragen. Heb je al een ontwerp in gedachten, of wil je inspiratie opdoen vanuit onze art collection? Dat kan allemaal en we helpen je graag bij vragen. We staan voor je klaar om de meest creatieve printopdrachten uit te voeren en een prachtig glas schilderij vrouw creëren voor ieder interieur.

 

 

Jouw idee omzetten naar een nieuw gevoel?

Neem contact op