Glas schilderij man

Een glas schilderij man kun je bij ons met de beste printtechnieken laten printen. Net als een schilderij met een vrouw erop afgebeeld, zie je tegenwoordig ook steeds vaker een glas schilderij man. Glas schilderijen met een man erop afgebeeld zie je in verschillende vormen. Zo heb je schilderijen waar de man als portret wordt afgebeeld, of in zijn geheel. Een glas schilderij man is een mooie vorm van kunst waarbij je de man centraal stelt. 

Glas schilderij man in je interieur

Als je kiest voor een glas schilderij man heb je een mooi decoratiestuk voor in je interieur of voor op andere locaties. Een glas schilderij valt onder glass art en zorgt voor een luxe en chique uitstraling in een ruimte. Stel, je bent bezig met de inrichting van je huis, kantoor of een andere ruimte, maar je mist nét dat beetje extra. Dan kan een glas schilderij man ervoor zorgen dat je een echte eyecatcher in de ruimte hebt. Als je op zoek bent naar decoratie die je interieur strakker en moderner maakt, is een glas schilderij de goede keus voor je. Dit is hoe je glas schilderijen in je interieur toe kunt passen:

  • In de woonkamer als wanddecoratie
  • In je keuken voor een strakke uitstraling
  • In grote ruimtes om het decoratiestuk echt centraal te stellen

 Dit zijn slechts enkele opties voor de plek van een glas schilderij man. In principe is er geen limiet aan creativiteit en kun je dit schilderij in iedere ruimte laten passen.

De man centraal in je schilderij

Glas schilderijen waar mensen op geportretteerd staan zie je vaak terug in verschillende soorten interieurs. Het glas past goed bij een modern interieur, maar ook juist bij een klassiek interieur. Hoe een interieur er ook uitziet, het is altijd mogelijk om een glas schilderij bij jouw stijl te laten passen. Als je kiest voor een glas schilderij man ga je voor een stoere én strakke uitstraling. Net als een glas schilderij vrouw, creëer je met een glas schilderij man een bepaalde uitstraling in een ruimte.

Je kunt kiezen voor een glas schilderij man waar de typische mannelijke eigenschappen naar voren komen, of juist voor een kunstzinnige mannelijke afbeelding waarbij je vooral abstracte vormen ziet. Wat je ook graag terugziet in je interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. In onze art collection kun je zien of er een ontwerp tussen zit dat bij jouw glas schilderij man past. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. 

 Glas schilderij man met reliëf printen

Bij Printerior printen we al je kunst. Of dit nu glass art, wall art, fotokunst, epoxy paintings of schilderijen zijn, wij printen het. We printen een glas schilderij man op kwalitatief glas met unieke 2D en 2.5D printtechniek. Daarnaast kunnen wij ook een reliëf printen op je kunstwerk. Glas schilderijen met een reliëf voelen levensecht aan doordat je daadwerkelijk de diepte voelt. Ben je benieuwd of je jouw ontwerp ook tot leven kunt laten komen door middel van 2D en 2.5D printtechniek? Informeer ons over de verschillende mogelijkheden, zodat we een volledig op maat gemaakt kunstwerk voor je kunnen printen.

Printen op glas

Bij Printerior heb je de mogelijkheid om je kunstwerk volledig zelf te ontwerpen. We kunnen alle kleuren toevoegen aan je glas schilderij man, maar je kunt ook kiezen voor een zwart-witfoto. Onze printer werkt met UV-hardende inkt en UV-lampen, waarmee we de mooiste kunst op glas printen. We printen alle printopdrachten tot maximaal 308 centimeter breed en 250 centimeter lang. Daarnaast printen wij tot een dikte van maximaal 45 millimeter. Om je kunstwerk van de beste kwaliteit te voorzien, is het ook mogelijk om een glas schilderij man te voorzien van een beschermende coating. Hiermee heb je een goede afwerking en is je glas schilderij ook nog eens bestendig.

Printerior voor al je creatieve printopdrachten

Ben je benieuwd naar hoe een glas schilderij man in je interieur of op een andere locatie zou staan? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen prachtige glas schilderijen kunnen creëren. Bij Printerior zijn de mogelijkheden oneindig zolang we op een vlakke ondergrond printen. Dankzij de unieke 2.5D printtechniek zijn we in staat om de meest exclusieve ontwerpen te printen op verschillende ondergronden. Zo printen we naast glas ook op hout, plexiglas, dibond, en kunststof.

Wil je een glas schilderij man laten printen? Informeer ons naar de mogelijkheden en we denken graag met je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken, maar je kunt ook een bericht sturen. Heb je al een ontwerp in gedachten? Dan kun je natuurlijk ook gelijk een aanvraag doen.

 

Jouw idee omzetten naar een nieuw gevoel?

Neem contact op