Glas schilderij

Een glas schilderij is een trendy schilderij dat je steeds vaker terug ziet komen in verschillende interieurstijlen. Niet gek, want de glans van een glas schilderij geeft een luxe en chique uitstraling. Vroeger waren er maar weinig schilderijen van glas, nu is het dankzij speciale printtechnieken niet meer weg te denken. Wil je ook decoratie die je interieur laat stralen? Dan is een glas schilderij een goede keus.

Wat is een glas schilderij?

Schilderijen zijn er tegenwoordig in alle vormen en maten, gemaakt op verschillend materiaal zoals glas, dibond en acrylaat. Een glas schilderij is wat het woord letterlijk zegt, een schilderij op glas. Een glas schilderij is er met lijst, maar ook zonder lijst. De glas schilderijen zonder lijst zie je tegenwoordig vaak en ogen erg strak in verschillende interieurs. Het voordeel van een glas schilderij is dat het in iedere ruimte is toe te passen. Een glas schilderij in je woonkamer, slaapkamer, in de keuken of op een andere locatie? Waar je een glas schilderij ook plaatst, je creëert er een luxe uitstraling mee. Een bijkomend voordeel is dat glas schilderijen eenvoudig schoon te maken zijn.

Het unieke aan een glas schilderij bij Printerior is dat je bij ons een schilderij op glas kunt laten printen. Dankzij onze printtechnieken printen we de meest exclusieve kunst, volledig volgens jouw wensen.

Stijlvolle decoratie met glas

Een glas schilderij is te printen als muurdecoratie, maar het is ook mogelijk om een glas schilderij in andere vormen te printen. Wil je een groot schilderij, of juist kleine? Bij Printerior heb je verschillende mogelijkheden en zelf de touwtjes in handen. Jij bepaalt hoe het glas schilderij eruit komt te zien en welke kleuren je daarin terug wil laten komen. Een glas schilderij is geschikt voor iedere ruimte in je woning, maar kan ook prachtig zijn in grote openbare ruimtes. Dit zijn een aantal thema’s van glas schilderijen:

  • Dieren: dieren die kracht uitstralen in je schilderij
  • Natuur: prachtige landschappen geprint op een glas schilderij
  • Mensen: mooie portretten
  • Abstract: strakke vormen met diverse kleuren

 Dit zijn slechts een paar thema’s die je kunt verwerken in een glas schilderij, uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Misschien heb je al een ontwerp in gedachten dat je wil laten printen op een glas schilderij, of misschien ben je nog op zoek naar een ontwerp dat bij je past. Je kunt ook een kijkje nemen in onze art collection waar we diverse ontwerpen hebben verzameld die we kunnen printen op glas schilderijen.

De mogelijkheden van glas schilderijen

Het printen van een glas schilderij brengt veel mogelijkheden met zich mee. Naast dat je voor verschillende thema’s kunt kiezen, heb je ook de optie om een unieke finishing touch te geven aan het glas schilderij. Zo kun je ervoor kiezen om je glas schilderij te laten printen met een reliëf. Dit zorgt voor nog meer diepgang in het schilderij en je voelt letterlijk het verschil in diepte. Met reliëf in je glas schilderij heb je echt een uniek decoratiestuk in huis of op locatie. Daarnaast is het mogelijk om je eigen kleuren samen te stellen. Met onze printer kunnen we alle kleuren printen, zodat het glas schilderij volledig aan je wensen voldoet.

Hoe vind je het perfecte glas schilderij?

Met al het aanbod van verschillende ontwerpen van glas schilderijen is het lastig om een keuze te maken. Er zijn een aantal zaken die je al kunt voorbereiden om deze keuze makkelijker te maken. Je kunt alvast bedenken waar je het glas schilderij wil ophangen of neerzetten. Aan de hand hiervan kun je de afmetingen van het schilderij bepalen. Daarnaast is het ook goed om al na te denken over de kleuren die bij je interieur passen, zodat je dit eventueel in je glas schilderij terug kunt laten komen. Als je deze zaken in gedachten hebt, heb je al een basis voor je uiteindelijke glas schilderij.

Laat je kunstwerk printen door Printerior

Ben je benieuwd hoe een glas schilderij in jouw interieur staat? Dan kun je gerust contact met ons opnemen en wij vertellen je meer over de mogelijkheden. We kijken er steeds opnieuw naar uit om creatieve printopdrachten uit te voeren, zodat we een mooi persoonlijk kunststuk kunnen opleveren. Printerior print tot een maximale breedte van 308 centimeter en een maximale lengte van 250 centimeter. Daarnaast printen wij tot een dikte van maximaal 45 millimeter. Hieronder kun je een aantal voorbeelden van glas schilderijen vinden: 

Heb je al een ontwerp in gedachten, of wil je de opties bespreken? We denken graag met je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken, een bericht sturen of gelijk een aanvraag doen. 

Jouw idee omzetten naar een nieuw gevoel?

Neem contact op